Beste vrienden en vriendinnen,

Het programma Baronie TV heeft in haar 24 jarig bestaan zichzelf bewezen en is gedurende carnaval niet meer weg te denken uit onze regio. Door het NIPO-onderzoek wordt BaronieTV gewaardeerd met rapportcijfer 7.8 waar wij super trots op zijn.

Super trots zijn wij dan ook dat wij komend carnaval er weer voor al onze fans mogen zijn en 5 dagen lang verslag kunnen doen van dit belangrijkste regionale feest.

Wij gaan ons vanaf nu inzetten om dit ook voor de komende jaren veilig te stellen, daarom is het belangrijk dat je nu Vriend wordt van BaronieTV.

Steun ons in ons streven want je bent al Vriend van BaronieTV voor slechts € 5,55 per jaar.

Kunnen wij op je steun rekenen? Doen dus! Want voor twee pilsjes (mag ook meer) gaan wij er weer 5 dagen een fantastische carnavals marathon van maken!

Wilt u ook Vriend worden maar liever per post uw gegevens doorgeven? Dat kan ook! Klik daarvoor hier rechts op "Download de flyer en deel het uit!". Print dit uit en stuur het op. Alvast bedankt!

Alle vrijwilligers van Baronie TV
Download de flyer en deel het uit! Download de afbeelding en zet het op Facebook!  Liever toch geen Vriend meer zijn? Zet hier uw machtiging uit. Aanpassing doorgeven

Vul het formulier in en sponsor Baronie TV:

Naam *:
Adres *:
Postcode *:
Woonplaats *:
Geboortedatum *:
(dd-mm-jjjj)
Telefoon *:
E-mailadres *:
Ik doneer jaarlijks *:
 


T.n.v.:

 

 
 

Download het formulier en stuur op per post
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Snoeren schoen- en voetspecialist
Hoofdsponsor van Baronie TV: Snoeren schoen- en voetspecialist