Regionieuws

Dans jij als Dansmarieke met Kaaike XIV?

Dans jij als Dansmarieke met Kaaike XIV?
Alle meiden uit de bovenbouw van de basisscholen uit Oosterhout opgelet! Jeugdprins(es) Kaaike de XIV is opzoek naar een groep enthousiaste jeugddansmariekes. Zonder hen aan de zij is het geen feest.

Lijkt het jou leuk om tijdens carnaval als dansmarieke naast Kaaike te staan. Te dansen op de markt tijdens de intocht en op kinderkopkesdinsdag? Meld je dan nu aan voor de jeugddansmariekes 2017. Wij zijn dringend opzoek naar meiden die dit willen doen.

Als je hiervoor gekozen wordt, krijg je les van de echte dansmariekes. Zij zullen je laten zien wat het is om te dansen voor heel Kaaiendonk. Enkele van hun dansjes zal je ook leren.

Ben jij een meisje van 10 jaar of ouder. Woon je in Oosterhout en zit je in groep 6, 7 of 8. Kijk dan op de website van OCS de Smulnarren voor meer informatie. Het inschrijvingsformulier is hier ook te vinden. Download dit en vul het in. Zorg wel dat je ouders het goedkeuren door een handtekening er op te zetten. Inleveren kan bij de Oosterhoutse Feestwinkel in Arendshof. Inleveren kan tot de laatste zondag in oktober.

Wie weet ben jij straks wel een nieuw Jeugddansmarieke!
18-10-16
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda