Regionieuws

Gezocht: Jeugd NARreTJE of Jaonuske

Gezocht: Jeugd NARreTJE of Jaonuske
OCS de Smulnarren is al een tijdje opzoek naar kandidaten voor het Jeugdprins(es)schap van Kaaike XIV. Maar Kaaike kan natuurlijk ook niet zonder het Klein-Kindergevolg; het NARreTJE en Jaonuske. Ook voor deze rollen zijn we opzoek naar kinderen die dit met carnaval willen zijn. 

Zit er in jou een echte lolbroek? Maak je graag grapjes en vind je het leuk om mee te doen met de muziek van de Jeugdhofkapel? Dan ben jij misschien wel de kandidaat om Jeugd NARreTje te worden. 

Of help je Kaaike liever door alles en iedereen zich netjes te laten gedragen? Dat Kaaike weet hij/zij heen moet. Dan ben jij misschien wel de persoon om Jeugd Jaonuske te worden. De twee leden van het Klein-Kindergevolg. Deze mogen ook echt niet ontbreken tijdens carnaval. Kaaike kan niet zonder! 

Ben jij minimaal 10 jaar oud. Woon je in Oosterhout en zit je in groep 6, 7 of 8. Kijk dan op de website van OCS de Smulnarren voor meer informatie. Het inschrijvingsformulier is hier ook te vinden. Download dit en vul het in. Zorg wel dat je ouders het goedkeuren door een handtekening er op te zetten. Inleveren kan bij de Oosterhoutse Feestwinkel in Arendshof, tot de laatste zondag in oktober. 
Wie weet ben jij straks wel het Jeugd-NARreTJE of Jaonuske! 
16-10-16
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda