Regionieuws

GROOTKindergevolg gezocht voor Kaaike XV

GROOTKindergevolg gezocht voor Kaaike XV
Jeugdprins(es) Kaaike XV is op zoek naar het GROOTKindergevolg. Dit zijn is de Jeugdraad van XI en de Jeugddansmariekes. Is dit iets voor jou tjdens carnaval 2018?

Zonder de Raad van XI is het geen feest. Dat zien we al jaren tjdens carnaval. Lijkt het jou leuk om tjdens de intocht en kinderkopkes dinsdag Kaaike te vergezellen? Meld je dan nu aan voor de Jeugdraad van XI. Je mag dan ook een middag komen helpen in de Mienushal bij echte Raad van XI. Zij zullen laten zien hoe leuk het is om samen de carnaval voor te bereiden.

Lijkt het jou leuk om tjdens carnaval als jeugddansmarieke naast Kaaike te staan en te dansen op de markt tjdens de intocht en op kinderkopkesdinsdag? Meld je dan nu aan voor de jeugddansmariekes. Je krijg dan ook les van de echte dansmariekes. Zij zullen je laten zien wat het is om te dansen voor heel Kaaiendonk. Enkele van hun dansjes zal je ook leren.

Ben jij minimaal 10 jaar oud. Woon je in Oosterhout en zit je in groep 6, 7 of 8. Kijk dan op de website van OCS de Smulnarren voor meer informate. Het inschrijvingsformulier is hier ook te vinden. Download dit en vul het in. Zorg wel dat je ouders het goedkeuren door er een handtekening op te zeten. Inleveren kan bij de Oosterhoutse Feestwinkel in Arendshof tot de laatste zondag in oktober.

Wie weet ben jij straks wel een echt lid van de JeugdRaad van XI of de Jeugddansmariekes.
23-10-17
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda