Regionieuws

Gezocht Klein-KinderGevolg van Kaaike XV

Gezocht Klein-KinderGevolg van Kaaike XV
OCS de Smulnarren zoekt ook dit jaar naar kandidaten voor het Jeugdprins(es)schap van Kaaike XV. Maar Kaaike kan natuurlijk ook niet zonder het klein-Kindergevolg; het NARreTJE, Jaonuske en vanaf dit jaar ook een Adjudantje.

Zit er in jou een echte lolbroek? Maak je graag grapjes en vind je het leuk om mee te doen met de muziek van de Jeugdhofapel? Dan ben jij misschien wel de kandidaat om Jeugd NARreTje te worden. Of help je Kaaike liever door alles en iedereen zich netjes te laten gedragen? Dat Kaaike weet ze heen moet. Dan ben jij wel de persoon om Jeugd Jaonuske te worden.

Een Jeugdprins(es) kan ook niet meer zonder adjudant die helpt bij ofciële momenten met oorkondes en medailles. Lijkt jou dit iets, dan ben jij misschien wel de persoon voor het adjudantschap.

Dit zijn de drie leden van het Klein-Kindergevolg die ook echt niet mogen ontbreken tjdens carnaval. Kaaike XV kan niet zonder.

Ben jij minimaal 10 jaar oud. Woon je in Oosterhout en zit je in groep 6, 7 of 8. Kijk dan op de website van OCS de Smulnarren voor meer informate over de rollen en het inschrijvingsformulier. Download dit en vul het in. Zorg wel dat je ouders het goedkeuren door er een handtekening op te zeten. Inleveren kan bij de Oosterhoutse Feestwinkel in Arendshof tot de laatste zondag in oktober.

Wie weet ben jij straks wel het eerste Adjudantje, het Jeugd-NARreTJE of Jaonuske.
19-10-17
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda