Regionieuws

Oosterhout: Boer zoekt boeiende vrouw

Oosterhout: Boer zoekt boeiende vrouw
Boer Jaonus zoekt al tjden een boeiende vrouw. Wat vrij lastg is, want Janus is van CV Wite gij iets beters dan…?! (beter bekend als de vereniging met de stropdassen). En daar krijg je het al… Stropdassen! Een beetje kenner van het Boek Vijfig Tinten Grijs, weet wat dat betekent. Janus heef Yvonne Jaspers ingeschakeld en na een lange zoektocht is het einde bijna nabij. Op maandag 27 februari zal Janus zijn boeiende vrouw gaan ontmoeten. En als het klikt… dan zullen zij tjdens de Boerenbruilof trouwen. Bijna een ‘wedding at frst sight’ dus. Hopelijk zegt de bruid ‘yes to the dress’ en ook tegen Janus.

Alle Smulnarren en Smulnarrinnen zijn van harte welkom op 27 februari tjdens de act op de Markt om 13.00 uur en de ceremonie op het Hatsiekedee Plein (ongeveer half twee). Na de plechtigheid kan iedereen tegen betaling van twee stapbonnen lekker eten en krijg je ook nog een leuk aandenken.

CV Wite gij iets beters dan…?! is een kleine groep carnavalsvierders die dit jaar 11 jaar bestaat. De carnavalsvereniging loopt mee in de Grote Optocht met meestal spectaculaire pakken en kar, maar staat met name bekend om de stropdaspakken.

Kom je ook kijken naar de Boerenbruilof en meedoen met de boeiende optocht? Of denk je "boeien!”? Beide goed! ;)
01-02-17
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda