Regionieuws

Eerste Carnavaleske raadsvergadering Kielegat (Breda) 21 februari 2017

Eerste Carnavaleske raadsvergadering Kielegat (Breda) 21 februari 2017
Op 21 februari 2017 zullen de Leutvorsten van het Kielegat, Boemeldonck, ’t Aogje, Bosuilendorp, Baviaonenland, Totdenringen, Giegeldonk en ‘t Lestogenblik als eregast fungeren in de speciale, eerste editie van de Carnavaleske raadsvergadering van Kielegat.

Het gemeentebestuur van Breda wil hiermee een nieuwe traditie maken ter verrijking van het toch al zo fantastische Carnavalsfeest in onze dorpen en stad. Carnaval is een onlosmakelijk onderdeel van onze cultuur en deze carnavalsraad geeft dan ook uitdrukking aan de enorme waardering die het gemeentebestuur van Breda heeft voor de vele honderden vrijwilligers die het volksfeest ieder jaar weer mogelijk maken.
 
Op 21 februari zullen de Leutvorsten elk 5 minuten lang het woord krijgen. De raadsleden van Breda zullen op hun tong moeten bijten: ze krijgen van burgemeester Paul Depla deze keer geen spreekrecht. De Carnavalsprinsen hebben daardoor vrij spel om de politici, elkaar en situaties in de stad en dorpen op de hak te nemen. Aan het eind van de bijeenkomst wordt samen het glas geheven op een geweldig carnaval 2017.
 
De speciale raadsbijeenkomst wordt live uitgezonden (gestreamd) via het Internet. De pers is uiteraard van harte welkom om de bijeenkomst te verslaan.
In verband met de brandveiligheid en het maximaal aantal toegestane personen in het pand is deze vergadering alleen toegankelijk voor genodigden.
01-02-17
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda