Regionieuws

Dineer jij binnenkort met Prinsen?

Dineer jij binnenkort met Prinsen?
Afgelopen weekend zijn de ofciële uitnodigingen voor het Prinsendiner persoonlijk overhandigd door Ontzetend Hoogheid (OH) Prins Mienus de XIV aan de bevriende buitenlandse Prinsen. Tijdens dit meerdaagse bezoek heef OH Prins Mienus de XIV verschillende plaatsen aangedaan waaronder het Bosuilendorp (Prins Ad XVI), Poteschijterslaand (Prins Sjef d’n Irste), Kluivenduikersrijk (Prins Kluif de 12e), Wringersgat (Prins Jan-Willem d’n Irste), Totdenringen (Prins Nillis dun Irste), Dringersgat (Prins Tinus d'n Irste) en het Biesboschrakkersrijk (Prins Hendrik dun Eerste).

Onze nieuwe Prins werd ontvangen met een warm onthaal bij de Prinsen thuis en heef ervaren hoe hecht de onderlinge band is. De Prinsen en hun gevolgen kijken uit naar het Prinsendiner op 11 februari as. in theater de Bussel met aansluitend het bruisende Smulnarrenbal.

Ben je benieuwd hoe het is om te dineren met Prinsen? Koop in de voorverkoop een toegangskaart voor het Smulnarrenbal en wie weet ben jij een van de gelukkigen om aanwezig te zijn bij het Prinsendiner. Tussen alle toegangskaarten ziten namelijk vier gouden tckets verstopt. Deze vier gouden tckets geven elk toegang voor 2 personen aan dit exclusieve diner. De verkoop gaat hard, er hebben zich nog geen winnaars gemeld, dus de kans wordt alleen maar groter. Voorverkooppunten zijn de VVV, theater de Bussel, de Feestwinkel in Oosterhout en bij de Raad van XI.
24-01-17
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda