Regionieuws

Activiteiten Banaonblussers Zundert

Activiteiten Banaonblussers Zundert
Komende vrijdag sluit CV de Banaonblussers in Zundert hun carnavalsjaar af, om een dag later het nieuwe seizoen in te zetten.
 
Vrijdagavond staat de zaal van 't Wapen van zundert vol stoelen en een Ton. die stoelen zijn voor de gasten, en die Ton draait het allemaal om: Ben Vriends. Arian Compen, Kitty Goverde, Marlon Kicken, Dirk Machielsen , Peter van de Maas en Hans Keeris zorgen voor een avond brabants vermaak, met tussendoor ook nog een megaturbosuperloterij en muziekskes van de Nootgevallen.  kaarten zijn aan de deur te koop zolang de voorraad strekt, deuren open rond 19.00, de aanvang van het programma is om 19.30.
 
Een dag later, eigenwijs als de Banaonblussers zijn, vieren ze op 12 november d'n 11de van d'n 11e in café 2. Dit jaar met een wel heel speciaal programmaonderdeel... Want welke act durft het aan om in de muzikale voetsporen van Dubbel S zonder T te stappen? Rond 21.00 wordt dit snel duidelijk, en om 23.11 presenteert de nieuwe raad voor 2017 zich op de bar; het keukentrapje staat alweer klaar.
 
Heb je zin in een feestje dan is het dit weekend te doen bij de Banaonblussers, en dat allemaal onder het motto voor 2017; We zen di jaor de Pisang!
08-11-16
Heeft u een persbericht voor op deze pagina?
Mail dit naar persbericht@baronie.tv.
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda