• Luister Radio Continu
    Luister Radio Continu
confetti

Eerste opnamen Baronie TV aanstaand weekend gratis bijwonen

Optochten, muziekshows, prinsencafés bij de carnavalsmarathon op TV

BREDA – Onder het motto “BaronieTV, ut zit wel snor” presenteert hét vastenavond kanaal van West-Brabant, de carnavalsmarathon van vrijdag 17 februari tot dinsdagavond 21 februari op TV en via de BTV app. Alle dagen is er een lange sliert indrukken van het volksfeest te zien bij BaronieTV, zoals alle optochten in de Baronieregio. Optochten in Kielegat en Boemeldonck, maar ook die in Kaaiendonk kijk je terug op BaronieTV.

Komend weekend opnamen

De carnavalsmarathon wordt live uitgezonden vanuit De Vlieren. Komend weekend zijn de eerste opnamen gepland in De Koe, eveneens in Princenhage. Op zaterdag is er de registratie van de Barnavalslied verkiezing. Elf kapellen uit verschillende dorpen in de regio strijden er om de titel. Dit programma is besloten en alleen toegankelijk voor de kapellen en gevolg.

Op zondag is iedereen welkom om te komen feesten bij de opname van de Btv MuziekShow, waar artiesten als Frank Smeekens, Marco Kanters, Bob Offenberg, Rutger van Barneveld, De Dorini’s en vele anderen de sfeer zullen maken. De zaal gaat open om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom om dit feestje bij te wonen. Presentatie van de programma’s is in handen van Mitch Kerstens en Ad Romijn en worden geproduceerd met medewerking van de vrijwilligers van BaronieTV. Kom gezellig langs en meld je hier aan. De entree is gratis.

Hoe kijk ik tijdens carnaval naar BaronieTV?

BaronieTV is te zien op de BTV app, te downloaden in de appstores van Google en Apple en te streamen naar jouw tv met o.a. AppleTV en Google Home. Kijk je via de traditionele TV ontvanger, dan kies je: Ziggo op het TV kanaal 45, KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening op TV kanaal 1369, Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl, Stipte, Solcon en Telfort met de zwarte afstandsbediening: TV kanaal 2159, Tele2 zie het menu van de digitale ontvanger.

Dit bericht delen:

Het laatste nieuws

Dit is de uitslag van de Barnavalsliedverkiezing 2023:
Wil je weten wat en waar we uitzenden? Natuurlijk vind je op deze website alle informatie, maar het is ook...
Het bestuur van BaronieTV is nu al bezig met de voorbereidingen van carnaval 2023. We kunnen nieuwe medewerkers gebruiken op...
  • Luister Radio Continu
    Luister Radio Continu