Barnavalsliedverkiezing 2019

Barnavalsliedverkiezing 2019
Carnaval 2019 komt er aan, met natuurlijk ook weer (voor de 23ste keer) Baronie TV. Het motto in 2019 is: 't lekt wel zomer!
 
Ook dit jaar is er weer de Barnavalsliedverkiezing. Alle winnende liedjes in de plaatsen van de Baronie van Breda kunnen hier aan deelnemen. Daarnaast is er ruimte voor een paar tips. In totaal kunnen er 22 liedjes meedoen.
 
Baronie TV gaat dit jaar géén opname-weekend organiseren voor het opnemen van die clips. Steeds meer groepen, kapellen etc. nemen namelijk zelf een clip op. Dit levert ook een gevarieerder aanbod aan clips op voor ons. Die clips moeten uiterlijk 1 februari in ons bezit zijn. Aanmelden kan via het mailadres clip@baronie.tv. Voor degenen die zelf geen clip kunnen opnemen is er een beperkte mogelijkheid om op zaterdagmiddag 2 februari een clip te laten maken door ETV in Breda. De kosten hieraan verbonden bedragen 55 euro.
 
Op carnavalsvrijdag 1 maart worden alle liedjes gepresenteerd tussen 18.00 en 23.00uur. Daarna kunnen de kijkers gaan stemmen voor die liedjes. Op deze vrijdagavond kunnen ook een aantal deelnemers live optreden. Anders wordt de clip gedraaid.
03-12-2018
Deel |
Hoofdsponsor van Baronie TV:
Surplus
Hoofdsponsor van Baronie TV: Surplus Breda